Так противно i осоружно...

Тайный Альков
Так противно і осоружно,
Як фальшивить людина близька.
Де ж поділись кохання/дружба? 
І взялася де туга така?

Лицеміру непросто вірить,
Особливо, коли це друг,
Бо нещирість його гірше звіра,
Що кусає, як їсть із рук.

Це не жарти, а дійсність сувора,
Що навчає палити мости,
Ну а потім до іншого знову
Без страхУ, ще довіру знайти.