У мене одна Батькiвщина

Виктор Плут
У МЕНЕ ОДНА
БАТЬКІВЩИНА
 
У мене одна Батьківщина -
Соколине, рідний мій край.
Безмежна, красива, така
неосяжна,
Співуча, як наш водограй.
 
Щасливий, що тут народився,
До школи сільської пішов,
Як кажуть, в житті
пригодився,
І радість від цього знайшов.
 
Ах земле моя, краю рідний,
О, як же тебе не любить!
Милуюсь тобою, чарівний,
Аж серце від цього тремтить.
 
Біжу до тополі, де річка стрімка,
Любуюся небом, горами.
Тебе обіймаю, земле моя,
Пишаюсь твоїми долами.
 
Душа вся співає, трава
шелестить
Під вітер пахучий, прозорий,
Який щось шепоче мені,
мерехтить,
Летить в далечінь неозору.
 
О, край соколинівський,
сині простори,
Верба і червона калина...
І сонцем залиті мої Кримські гори –
Найкраща моя Батьківщина!
 
 
2.11.2012