Моя

Филон Николай Анатольевич
Ти - моя мрія!Моя радість!
Без тебе сни мої сумні!
Моє кохання і ненависть!
В моєм житті найкращі дні!
Ти - моє сонце!Моє небо!
Мій воздух і моя вода!
Не можу жити я без тебе!
Моя ти!Ось моя мета!