Листя пiд ногами

Кузьменко Екатерина
Шепоче листя під ногами перехожих.
Щоранку чай,холодний та без цукру.
Покинута собака все ще вірить,
Що повернеться в теплі, добрі руки.


Ці недопосмішки належать недолюдям.
Ці збиті ритми пафосних підборів...
Хотілось вічно вдома просидіти...
Не бачити й не чути геть нікого!


Кришились мрії, розсипались по підлозі,
Топталися безжалісно ногами.
Вони кришились, розбивались, руйнувались...
Години змінювались днями і роками.


Злітало листя під ногами перехожих.
Німі закохані кричали про кохання.
Сліпі судили про довершеність картини.
Хтось бачив вперше цей театр, хтось востаннє...