1

Мрачек Даша
Просто заплющ очі - лети
вільним птахом на зустріч
свободі.
Якщо навіть зустрів когось
із знайомих, кидай все, такі
як вони завжди по слідам бродять.

Як і більшість мають на меті
вкрасти трохи вільних хвилин
після яких залишаються
концентровані тіні.
Вслухайся в цю тишу,
В ній навіть погрози мають
прозорий контур, який
надвечір стає синім.

Озирнись в минуле, хто зараз за
твоєю спиною стоїть,
Поруч з тобою не ті л ю д и.
В твоїх легенях повітря міцним
капканом стисло, і той хто
обіцяв звільнити від цих лещат
через два кроки вже все забуде.