Чекай на мене

Мрачек Даша
Можеш говори що завгодно з надією приховати
стан речей і думати пошепки без зайвих свідків.
Але ти мабуть про свої очі забув ,
які скажуть більше
і залишать на твоїй шкірі червоні глибокі мітки.

Ще трохи і ти розлючено зачиниш свою пам'ять
у темній коморі.
Як ти там зараз один самотньо зустрічаєш ранок ?
Я без тебе вже не відчуваю
всередині себе раніше живе море.

Простягни руки до сонця,
на твою територію щастя згодом босоніж ступить.
Ти тримай двері відкритими навстіж,
я з добрими намірами в цій черзі наступна.