Ой, как луна ясно светит

Константин Воронцов
Анна Волкова "Ой, як місяць ясно світить"

Ой, як місяць ясно світить.
Ой, як зорі в небі грають.
Десь пташки вже не співають.
Десь ще в пісні потопають.
Вже й сім'я уся принишкла.
Та віконця задрімали.
Навіть квітки не шепочуть,
Вітер їх зачарував.

31 ноября 2013