Директору

Василий Дубина
В одному герці,
Одна родина,
Ти в нашім серці,
Ти в нас єдина.
Ти нам даруєш
Різні "гостинці",
Ти нас чаруєш,
Ти вже в печінці.
Як масло "Рама",
Така ти "добра",
Ти - наша мама,
Ти - наша кобра!

    26.02.2016р. 08:18.