Мiж iншим Експромт

Бурчак Ворожбянский
Коли роками ти зрівнявся з дідусем,
Який  у пам”яті  залишився живим,
Так хочеться, повірте, над  усе
Побачитись і обійнятись з ним.
Щоб знов відчути захист, як колись, 
Краєчком ока зазирнути в майбуття,
Торкнутись мрій, що в серці збереглись
І стати хоч на мить малим дитям...