Засiб для схуднення

Олександр Мачула
Останнім часом п‘ю я чай зелений,
та у вазі ні грама не збавляю.
Щоранку на сніданок він у мене,
а результату з того все ж немає.

Вже кілограми додаються на очах
і щоб хоч якось ту вагу скидати
залишився єдиний ефективний шлях –
самому лізти в гори і… збирати.

26.02.2016