Весна

Елена Лугавцова
Свято, свято на дворі,
Дуже файно дітворі!
Знов весна прийшла до нас,
Завітала в ранній час.

Знов земля відкрила очі,
Знов у вирій серце хоче,
А душа летить в політ,
І не важно скільки літ.

В неї крила голубині,
Вона високо полине,
Вище птахів,
Вище хмар.

Вона лине, де є радість,
Вона лине, де є святість,
Де немає звірів лютих,
Не живе там плач та смуток.

Де немає сліз та горя,
Де вшановують героїв,
Де не плаче більше мати,
Бо не треба їй ховати.

Де не плаче більше жінка,
Бо як мальва із барвінком,
І не плачуть більше діти,
Бо від щастя не всидіти.

Там немає люті хмар-
Там Весна та вічний Рай!

Весна 2015 г.

Посвящаю всем хорошим людям,моим близким и не очень, кто живет в  Украине и кого люблю я.