Ангел

Хейли
не тримай біля серця,   не треба
ти  єдина у світі, ангел моїх снів
моє повітря, життєва потреба
хоча все одно бракує слів

мій всесвіт без краю,
п;янке повітря в легенях
я нестерпно,без міри кохаю
і сонце ховаю в кишенях.

палаю вогнем пекучим,
і запалюю навкруги життя
ти наче діамант блискучий,
найкраще моє відкриття.

благаю, не тримай так сильно,
дай хоч краплю спОкою,
ти дозволила б вдихнути вільно,
якби ж не була  жорстокою...