Час

Михаил Дудыдра
Минають дні ,минають ночі,
Минає час,усе летить,
Зігріли мене її добрі очі,
Всередині ,немов казан бурлить.
Мина хвилини ,дні ,секунди,
Мина години,тиждні і роки; ,
Ой не знайти спасення .Порятунки?
Не допоможуть тут сталеві кулаки.
Минає час , життя минає,
Веде сухою річкою пустель,
а ми малі,самі того не знаєм,
закриті  в білих стінах цих осель.
Минає мить , іскра давно погасла,
Нема натхнення- правда навпаки,
ця " правда" типу щира і прекрасна ,
що сорому аж повні ковпаки.
Минає час , потрібно зняти маску,
Минає мить ,треба на все забить,
нині кошмар ,а завтра буде казка
("Хоча до завтра треба ще дожить!")