О снах...

Александр Васильевич Шилов
...на «Коли у сон ти попадаеш» (Мирослава Стулькивская)

Сни нам дісталися, як знак
Глибоких почуттів рясних.
Ми з вами люди, позаяк
Лиш тільки люди бачать сни.
І з тими, що пішли від нас,
Та досі наймиліші нам,
Ми зустрічаємось якраз
Своїм завдячуючи снам!