Ти, як тая вишня

Александр Захаренко 3
Добігло літо середини
Вже Липень став на перелаз
І вишні червоніють,спілі
Тепер,не тільки на показ

Та ти,як тая біла вишня
Милуеш очі ти мої
Зірки тобі поезії читають
Співають до світанку,солов*ї

І я співаю,незважаючи на ніч
Кохаю я тебе-у цьому річ
Хай довго ще цвітуть вуста медові
Давно ми рідні,по душі та крові

І хай пісні лунають,день,і ніч
Кохаю я тебе-у цьому річ
Моя ти мрія,і моя скарбниця
Найкраща в світі молодиця

Як лебеді ми білі,на небі голубім
Ця пісня солов*їна,нехай летить
в наш дім...

жовтень 2010 рік