Мой путь украинский

Ярослав Земцов
Мій шлях пролягає від неба до тебе,
будь-ласка не йди, я благаю - не треба.
Якщо ти підеш я полину до неба.
Прохаю тебе - не треба.
   Вже не вистачає російської мови,
   та хочу до тебе звернутися знову.
   Я хочу спитати "навіщо" і "хто ви",
   руйнують усе - умови.
Тобі промовляю, що ти незвичайна,
до мене відносишся дуже нейтрально.
Для світу цього занадто ти файна.
Я більше скажу - нереальна.
   Найкращі чуття я до тебе плекаю,
   з тобою побути я завжди бажаю,
   тобі це сказати як, зовсім не знаю.
   Я ліпше скажу - кохаю.
Мій шлях пролягає від неба до тебе,
будь-ласка не йди, я благаю - не треба.
Якщо ти підеш я полину до неба.
Прохаю тебе - не треба.