Лучик украинский

Ярослав Земцов
Ласкавий сонячний промінчик,
 не втримавсь що на височині,
він впав додолу мов камінчик,
 переродився він в людині.

Яскраве сонце зажевріло -
 один лиш промінь то не втрата,
а у маленької людини
 палають очі сяйвом тата.

Найкраща з тих, кого я знаю,
 дитя небесного світила,
кажу до Господа "благаю",
 тебе щоб доля захистила.