Emily Dickinson We outgrow love...

Илья Липес
Emily Dickinson
      887

We outgrow love, like other things
And put it in the Drawer –
Till it an Antique fashion shows –
Like Costumes Grandsires wore.

         887

Перерасти любовь – затем
Впихнуть ее в сундук,
Чтобы когда-нибудь достать
Как дедушкин сюртук.