Без назви

Татьяна Бережная Нк
Нічка темна,місяць сіяє
Тихо по морю кораблик пливе.
Ось і у мене,серденько грає,
Душа моя, у сподіванні живе.
Ти прийди, я тебе зачекаю,
І ні слова навкір не скажу,
Пам,ятай тільки: серденько грає,
Не розбий його,я прошу.

Т.Бережная