Мiй вiрш

Татьяна Бережная Нк
Я не знаю чому,але тягне до тебе.
Не знаю навіщо мені кохання твоє?
Подумки мрію про тебе,сумую
Хочу відмовчуюсь: -Ні,не моє.
А у самої, у серці, надія жевріє,
Хоч між нами і дощ, і ллє , і ллє
Райдугу я, крізь грози посію
Нехай вона з-поміж нас проросте!

Т.Бережная