ДО ЛИСУ...

Елена Лучук
       До лісу…
Вийду до лісу,
Де тиша і благодать,
Щоби там деревам всю свою напругу віддать.
Щоби їм свій біль залишить,
А собі взять, лише спокій,
Взяти мудрість їхню,
Й міць.
В лісі є такая сила,
Хватить ще на сто віків.
Ліс дає людям і звірам все,
Щоб вижити й радіть.
Ось і піду до лісу.
Попрошу в нього, я сили,
Щоби дав мені він крила,
Щоб змогла я далі жити.
Ліс, мій Батечку, спаси!
Від журби оборони.
Дай наснаги та терпіння,
Жити щоб за повелінням,
І за Божиїм створінням!..
    28.02.2016.