Your Servant

Никита Ток
You treat me like a dog but I'm a human too
You punched me straight in face because you wanted to
You think I've lost my confidence for loving you
You are the fucking bitch and now I'm almost through

But I don't wanna be your servant,
I don't wanna be your servant
I don't wanna be your servant
I don't wanna do what you order me!

I found a nice way out because of my good luck
I take my medicine before we start to fuck
I'm looking at your face but I see someone else
I feel my mind explodes, I go to deeper space

But I don't wanna be your servant,
I don't wanna be your servant
I don't wanna be your servant
I don't wanna do what you order me!

It always means too much when I accept your lie,
It leads to bitter end and love is gonna die
It won't be better, it's a time to go away
It doesn't matter if you're asking me to stay

But I don't wanna be your servant,
I don't wanna be your servant
I don't wanna be your servant
I don't wanna do what you order me!