Кузану Василю

Вячеслав Плескач
Як що то доля, хай тобі щастить,
й яскраве сонце  жваво промініє!
Най щастя тобі  - у житті,
як що ти впоратися з ним зумієш!
Хай вуса твої  - заповіт прабатька,
в очах - любов, що ненька заповіла...
Дай боже мужності правду людям казать,
бо тільки но у тебе слово з крилам ...
З днюхою тебе, брат Орфєю