Зима-зима

Владимир Олийнык
               

                Прийшла  морозна  знову  ніч
                За  небосхилом  зірочка  згасала
                Там  ми  стояли  віч-на-віч
                Зима  на  вухо  щось  казала.
                Настала  тиша  навкруги
                А  ось  і  півні  обізвались
                Пириною  покрилися  луги
                Згадаймо,як  в  любові  зізнавались.

                ПРИСПІВ

                Зима,  зима               
                Сніжинки  закружляли  в  висоті
                Зима,  зима
                Усе  завмерло  в  самоті               
                Зима,  зима
                Чому  мовчиш  чекаю  знов
                Зима, зима
                Ти  поверни  мені  любов.

               
                Шампанське  пили  ми  до  дна
                Тай  місяць  й  зорі  щось  казали
                А  я  один  і  я  одна
                Ми  одне  одного  кохали.
                Хай  завтра  сонечко  зійде
                Повір  сьогодні  в  майбуття
                В  цю  мить   коханнячко  прийде
                Ти  подаруй  мені  життя.