Ой, ромашко, бiлая

Владимир Олийнык
               

                Ой дівчино,дівчинонько
                Де поділась,підкажи
                Завтра їду у село
                Не ховайся,не мовчи.
                Я везу ромашку знов
                На якій гадав тоді
                Принесла вона любов
                Там в садочку у селі.
 
                ПРИСПІВ

                Ой, ромашко, білая
                Найдорожча в мене ти
                На поляну прийду я
                Ти ще раз поворожи
                Я тебе одну, прошу
                Серед квітів в пелюстках
                Не люблю,люблю скажу
                Обніму в своїх руках.

                У садочку знову я
                Вся поляна зацвіла
                Серед квітів лиш одна
                Білосніжна розцвіла.
                То ромашка білая
                То моя любов
                Дівчинонько,ти моя
                Я тебе знайшов.

                05.09.2013р.