В моiм серцi моя Украiна!

Виктория Гребенюк Роженкова
Найкраща в світі є країна,
Це моя рідна Україна!
Її велич красою вражає,-
Бо такої у світі немає.

Волошкові поля та ліси,
Небувалої ненька краси.
Оббиває пшениця коліна,-
В моїм серці моя Україна!

Я плекаю її мов малечу,
Наче птаху маленьку лелечу...
І співаю про неї пісні,
Взимку і влітку і навесні.

Найкраща в світі є країна,
Це моя рідна Україна!
Зелені верби, тихі кручі,-
І солов'ї в гаях співучі!
28 02 2016 р
Вікторія Р