To a girlЪ

Вальдемар Керенский
Ни плачь о том
кто потерял иллюзиий

Ни плачь о Боге
und about the Pluto
на чужой орбите

If seriously
то по-плачь
Never back come to you

 Dont throw tears
 around down aground

- Shine darling babe in skies  und - Smile !
do only  this !

Ни плачь - о том
кто без иллюзий
As the Wall behind