Почекайте, мене мамо, почекайте, тату

Владимир Олийнык
 

У підніжжі зелених й високих Карпат
Десь в тумані далеко,далеко,
Під соломою хата,немов зеленсад
Біля річки стоїть одиноко.

         ПРИСПІВ

Почекайте мене,мамо,почекайте тату,
Ваш голос я чую з далека
Почекайте мене,мамо,почекайте тату,
До вас я лечу,як лелека.

Вже під снігом  гомонить весна
Скрізь тумани бачу стару хату,
Виглядає мати сина,не одна
На мосту стоїть старенький тато.

Черемош,струмочком б"є вода
В тиху ніч троянду відправляю,
По дорозі хай зійде зоря      
Почекайте,я вас умоляю.

                20.06.2009р.