Завжди повертаюсь додому

Владимир Олийнык
 

То вже був листопад
            Обпадала листва
Візьмімося за руки,браття!
Заїзджав я у Київ
             А зустріла Москва
Та повірте,повернусь в Прикарпаття.

           ПРИСПІВ

Повертаюсь завжди додомочку
Повертаюся знову і знов
Одягну вишиванку-сорочку
Тут рідня,тут усе,тут любов.

В далині розливався       
             Сповна водопад
До війська помчався служити,
Заїзджав я у Львів
              А зустрів Ленінград
В Прикарпаття вертаюся жити.

Та куди б не літав
              Не проходив мости
Матуся чекає на сина
Я її полюбив
              Поселивсь назавжди
Бо серце моє-УКРАЇНА.

                18.10.2010Р.