Квiтнеючы сад

Ирина Косенкова
Я са здзіўленнем назіраю-
Суквеццяў белыя карункі!
Ўсё наваколле ўспрымаю
Як Усявышняга дарункі.
Душа шчаслівыя спявае-
Мой сад накінуў шлюбны вэлюм.
Уся зямля вяселле грае.
Нявесты-дрэвы ў танцы белым!


/карункі(белорусск.)-кружева,
шлюбны вэлюм-свадебная вуаль /