Кожен сам собi пише життя

Инна Бессараб
Кожен сам собі сонце,
Кожен сам собі мрія,
Кожен сам собі пише життя.
Коли щастя в долоньці,
У душі ейфорія
І прискорене серцебиття.
Кожен сам собі світ,
Кожен сам собі доля,
Кожен сам зустрічає весну.
Тільки я цілий світ,
Від небес і до моря,
Лиш тобі невгамовно несу!