А я хочу

Владимир Гнатюк
А я хочу тебе обіймати,
Волосся запах відчути.
Себе на думці спіймати:
"Хочу з тобою бути."

А я хочу взяти за талію,
Поцілувати ніжно в щоку.
Хочу кохання манію,
Тільки тебе я хочу.

А я хочу романтики миті,
Тільки щоб ти була поряд.
І сльози від щастя омиті,
Твій прекрасний погляд.

А я хочу блиск у очах.
Нас двох під небом нічним.
Нас двох у зірках
не роз’єднати нічим.

А я хочу разом буття.
І ночі безсонні я хочу.
А я хочу з тобою злиття .
Одним цілим стати я хочу.

А я хочу тільки тебе.
Хочу щоб ми були двоє.
Хочу щоб тебе і мене
забрало кохання море.

Hnatiuk 27.02.2016