Краще п ди

Владимир Гнатюк
Не вбивай мене очима.
Краще словом вбий.
Не мани мене плечима.
Краще прямо вбий.

Не вбивай мене мовчанням.
Краще криком поховай.
Не стискай мене чеканням.
Краще швидко убивай.

Не вбивай мене на грані.
Краще від мене піди.
Вбий краще рядками .
Краще зітри сліди .

Hnatiuk 27.02.2016