Ти мое життя!

Виктория Гребенюк Роженкова
Люба донечко
Ти як сонечко
Ти як квіточка
Ти як літечко

Мила донечко
Світ в віконечко
Радість мамина
Гордість татова

Ти перлиночка
Ти росиночка
Моя зірочка
Перепілочка

Ти вишневий цвіт
Ти душі політ
Ти моє дитя
Ти моє життя
28 02 2016 р
Вікторія Р
Присвята донечці Валерії в день народження!