Внуковi на укр. яз

Любонька
На вулиці дощик дрібний
Швидку польку танцював...
Йому хлопчик дуже здібний
Музику підігравав...
Пташки ноти заспівали,
Підхопив їх вітерець,
Від веселої забави
Нісся гомін навпростець
У ліси, сади й луки,
Ген до неба, в синю даль...
Пісні радіснії звуки
Розігнали сум-печаль.
Дощ скінчи'в танок свій жвавий,
Сонечко з-під хмар глядить.
Кожен день в житті яскравий,
Неповторна кожна мить!


19.02.16р.