Мен б т льки на тебе дивитися

Стас Шелемех
Мені б тільки на тебе дивитися,
Бачити блиск очей.
Мрія може здійснитися.
Забудь про думку людей.

Будь-ласка, не будь у злобі,
Мені розповідай.
я допоможу тобі
не впасти у відчай.

Якщо хочеш, мила,
Я все зроблю.
Доля нас з'єднала,
І тебе дуже сильно я люблю.