Мое щастя - це ти!

Виктория Гребенюк Роженкова
Моє щастя - це ти!
Ти дорога до раю...
За тобою в світи,-
Я іду,- бо кохаю!

В перехресті доріг,
Де безкраї ліси.
Сонце впало до ніг...
Мов краплина роси...

Моє щастя - це ти!
За тобою гаями...
Тебе зможу знайти,
Хай там що поміж нами...

Он веселка ясна,
Вона схожа до тебе!
Ти для мене весна,-
Ти для мене півнеба...
28 02 2016 р
Вікторія Р