квитки на вечiр

Надежда Шершун
Компліменти кидаєш рідко. Тобі не буває соромно.
Людей критикуєш нечасто - відмінна стратегія й тактика.
Від холоду слів і погляду - буває настільки морозно,
Немов на крижині в далеких просторах Антарктики.
Похвали не любиш, знайомих- хитрюг уникаєш.
Сміливо ставиш крапки над «і» й при завершенні речень.
Не шкодуєш ніколи винних: заслужив – нехай має.
Якби ти суддею був – то було б довічне.
Без заперечень - злочинець би був приреченим.
Мені до вподоби такі манери.
Вони доречні.
До речі, то що там з квитками на вечір?