Ти мене не любила

Николай Неборачко
Ти мене ніколи не любила,
Добрі почуття не берегла.
А я знову розпускаю крила,
Бо на серці скінчилась зима.

Я завжди одну кохав без тями
І як від хорошого вина,
Від тебе п'янів не раз ночами...
Розлучились - не моя вина.

Рвалось серце на дрібні кусочки.
Де хто знає, як воно болить.
В квітках вишиваної сорочки
Потемніли нитки в одну мить.

Розбавляю барви кольорами,
Добавляю світлих в муліне.
Думи мої в небі з журавлями.
Тільки з білью згадую тебе!


           28.02.2016.