Кукушка кукушке кричала Ку-ку...

Надежда Люликова
Кукушка кукушке кричала:"Ку-ку",
Удобно усевшись на низком суку.
А Саши и Коли, Маши и Вали
"Ку-ку"  поскорее все сосчитали.


Seated with comfort on a low branch
One cuckoo cried to another: "Cuckoo, cuckoo".
And all the children - Sashas, Nicks, Mashas, and Valyas
Quickli counted all the cuckoos.