ТИ СПИШ...

Тамара Горбаченко
Ти спиш так тихо,
Солодко, тривожно.
Вуста доступні лиш мені.
Я хочу пригорнутись,
Поцілувать. Не можна.
-Нехай ти відпочинеш-
Кажу собі я - ні?

Неначе щось шепочеш,
Ось-ось відкриєш очі,
Коли на тебе я дивлюсь.
Не треба любий мій,
Доспи цю решку ночі,
Без поцілунків зараз
Я якось обійдусь.