Дякую тобi за те...

Владимир Олийнык
   

Ти пам"ятаєш,коли розлучалися знову обоє
Тоді говорив я тобі,почекай
Так знай,що тебе я-не зраджу ніколи,
Просто ти після цього,люби і кохай.

Я так вдячний за те,що знайшла ти тоді
В моїм серці маленький,затишний закуток
Щоб щасливий був я,усі оці дні,
Щоб із серця пішов,той безжалісний смуток.

Не забуду ніколи,щасливих цих днів
Бо в моєму житті вони значать багато,
Ти мене зрозуміла,ти мене пожаліла
Будь здорова,щаслива,кохана,багата.
               
                19.10.2001р.