Нiякоi влади! Нiкому, нiколи!

Михаил Высоцкий
Шел сегодня на работу, а по дороге граффити на стене «нікому ніякої влади!»… Подумал – а слабо мне прямо на ходу это в стих превратить? Превратил.

Ніякої влади! Нікому, ніколи!
Анархія-мати, від дому до школи,
Від стін універу до куполу Ради.
Анархія-мати, і жодної влади!
Суцільно, тотально, завжди і повсюди,
Так було, так є споконвіку, і буде,
Анархія-мати! І потяг до волі,
Щоб кожен господар був власної долі,
Ніякої влади царів і гетьманів!
Анархія-мати, і жодних кайданів,
І жоден ланцюг не окутає плечі.
По цілому світі, і в далі далечі
Ніяких обов’язків, тільки права!
Анархія-мати, ти завжди жива!

29.02.16 10:42-10:52