щосили

Юля Рокицкая
Біжіть на захід,
На схід,
По стелі,
По вітру,
З вітром.
Біжіть щосили.
І, раптом, стійте,
І зафіксуйте,
Ось це блаженство
Свого життя.

Адже без горя немає світу,
А щастя - звичка, така біда.