МяхIяммад-имин гьаниркахъули

Салим Герейбеков
Авадан дунъяли гили сар цундеш,
Арякьунсири хIу гьарахъси гьуйчи…
ХIябалра дурхIяра, дурхъаси дудеш,
Гьаман башули саб хIела хIябличи…

Припев:
БебкIала кьутIкьудеш кьяртIаахъири:
ДурхIнира цунбухъун, хьунул гамъриуб, …
АвцIали дусличи хIу ваъхIеири, Абавзи,
ХIябилра жявли жан таманкадиуб.

ГIур хIедурид хIуни жагати дугьби
Яра липIхIедирид цIудара хIулби…
ХIябла гIязабтази, вари, майкаби,
НигIматла анхълизи Аллагьли каби.