***

Кузьменко Екатерина
Не ті. Не там. Не з тими. Світ здурів.
Всі люди вимерли. Лишились тільки тіні.
Нічого не лишили по собі.
Ці "неповторні", "унікальні" і "єдині".

Перипетіями занедбаних думок
Завалені свідомості бездушних.
Вже стільки випили бокалів за любов,
 що та втонула в градусах "неп'ющих".