Богине

Елена Лугавцова
Як тільки очі відкриваю,
Переді мною знову ти.
Богиня! Мило я вітаю,
І знов з тобою разом ми.

Без тебе жить не можу днини,
Сумую дуже без тебЕ,
Рахую миті та години
І мрію бачити тебе.

Ти, як той Ангел, що літає
У небі чистім, голубім,
Я Небеса щодня благаю,
Щоб я тобою володів.

17.04.12 р.