Замалёука...

Мария Хрусталёва-Перчик
На першае сакавіка
Зіма ўрэшце завітала...
Хадзіла ноччу па дамах
І дахі снегам засыпала.
То ў вокны стукне:
                - Адчыняй!
То ў дзверы ціхенька скрабецца...

Спазнілася:
           даўно Вясна
У кожнага
          пануе ў сэрцы!

                1.03. 2016 г.