Вже рiк, як дядечка немае

Владимир Ольховой
Вже рік, як дядечка немає.
Сумний похмурий день з дощем,
А він щось з неба промовляє.
Ми слів не чуем, в грудях щем.

До нас говорить щось беззвучно,
І погляд радісний такий,
А нам бува без нього скучно...
Сьогодні сиро, дощ їдкий.

Його згадаем, пом'янемо,
Налиймо в келихи вина.
Давайте зараз їх візьмемо
І вип'єм друзі все до дна.

Владимир Ольховой.1 Марта 2016.