Письмо Президента ПЕН-клуба Мьянмы Арону Атабеку

Атабек Арон
Письмо Президента ПЕН-клуба Мьянмы Арону Атабеку:

PEN-Myanmar November 11, 2014
Letter Honor and Encouragement
Dear Aron Atabek,
Greetings from PEN-Myanmar!
PEN-Myanmar is one of PEN international’s centers located in Southeast Asia. We focus mainly on Protecting freedom of expression and Promoting new literature, the same activities as the other PEN centers do. PEN-Myanmar has over 200 members and lead by 9 members of Director Board. 3 of 9 Directors were once imprisoned writers like you. We learned about you from PEN international website and we published an article mentioned about you in our PEN-Myanmar News letter.
PEN-Myanmar would like to express our sympathy and living-kindness regarding your imprisonment. We are very proud of you and greatly impressed on your work. We are sorry to hear that you are weak at health. During these difficult times, please don’t forget that there are friends and colleagues who remember you in their prayers. Wishing you strong and healthy.
PEAСE be with you, Dear Aron Atabek.
Yours sincerely
Ma Thida (Sanchaung)
President PEN-Myanmar Center
On behalf of members of PEN-Myanmar Center
Yangon, Republic of the Union of Myanmar.

Перевод:

PEN-Мьянма 11 ноября 2014
Письмо чести (уважения) и поддержки.
Дорогой Арон Атабек,
Вам приветствует Пен-клуб Мьянмы.
Пен-Мьянма – это один из международных центров, расположенный в Юго-восточной Азии. Мы занимаемся в основном защитой свободы выражения и продвижением новой литературы, а так же работаем как и другие ПЕН-центры. Пен-Мьянма насчитывает 200 членов и возглавляется 9-тью членами Совета Директоров. 3 из 9 директоров когда-то были заключенными в тюрьму писателями, так же, как и Вы. Мы узнали о Вас из веб-сайта международного Пен-клуба и опубликовали статью, рассказывающую о вас, в газете Пен-Мьянма.
В связи с вашим тюремным заключением Пен-клуб Мьянма хотел бы выразить сочувствие и добрые пожелания. Мы очень горды Вами и впечатлены Вашим делом. Мы с сожалением услышали о Вашем слабом здоровье. В течение это сложного времени, пожалуйста, не забывайте, что есть друзья и коллеги, которые вспоминают о Вас в своих молитвах. Желаем стойкости и здоровья.
Да пребудет с Вами мир, дорогой Арон Атабек.
С уважением Ma Thida (Sanchaung), Президент ПЕН-клуба Мьянмы.
По поручению членов ПЕН-клуба Мьянмы.
Янгон, Республика Союза Мьянма.